2021-07-12 07:41:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Találkozhatsz egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életedbe

Napi horoszkóp július 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az volna a legjobb, ha a mai napot még a kikapcsolódásnak szentelhetnéd. Talán észre is veszed magadon, hogy a megszokottnál lassabban tudod végezni a dolgaidat, folytonosan elkalandozol, ábrándozol. Az eszed máshol jár, ott, ahol a szíved.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Tedd végre félre a csip-csup problémáidat, és ne bosszankodj olyasmiken, amik felett nincs hatalmad. Ha olyasmivel foglalkozol, amire hatni is tudsz, sokkal elégedettebben fogod zárni ezt a mai napot. Az estéd is különleges lehet.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Próbálsz nagyon laza társnak mutatkozni, de amilyen szabadságot a társad követel magának, az már neked is több mint sok lehet. A mai napon is sokkhatásként ér a kedvesed egy tette. De holnapra már túlteszed magad a dolgon. Jól is teszed, mindenki lehet rossz passzban, vagy egy kicsit összezavarodva.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy közeli rokonnal kerülhetsz pénzügyileg is kapcsolatba. Ne félj akár kölcsön adni, akár kölcsönkérni. Végül is kik segítenének egymáson, ha nem pont a rokonok. A kérdés csak az, hogy mekkora összegről van szó. Legyél mértékletes!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy váratlan esemény megakadályozhat valamely terved kivitelezésében. Ne add fel, de próbáld meg kissé módosítani. A sors csak próbára teszi a reflexeidet, de nem kell attól tartanod, hogy el is vág attól, amit szeretnél.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Találkozhatsz egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életedbe. Talán kiderülhet az illetőről, hogy egészen más, mint amilyennek megismerted őt. Sokkal érdekesebb és tartalmasabb kapcsolatot rejtő.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha még magányos vagy, a mai napon nem bírod tovább, komolyan keresni kezded a társad. Ehhez még akár valamilyen közvetítő segítségét is igénybe veheted. A személyes barát jobb, mint az internet. Főleg, ha van már jelölted.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szükséged lesz az élettapasztalatodra és jó emberismeretedre ahhoz, hogy el tudd dönteni, kinek is van igaza, egy, az ismerőseid, barátaid között kirobbant vitában. Nem fogod megúszni a döntőbíró szerepét.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Általában nagyvonalúan kezeled az igazsággal és hazugsággal kapcsolatos kérdéseket. Egyszerűen úgy döntesz, hogy neked van igazad. A valóság tényeit azonban még te sem hagyhatod egészen figyelmen kívül.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja később a sorsod jobbra fordulását. Mivel nem tudod, hogy kitől is remélheted ezt pontosan, ma nem mondj le semmilyen találkozót!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha valaki titkot bízott rád, akkor azt tilos továbbadnia. Ha szakmai titkot őrzöl, akkor százszorosan igaz ez a kötelezettséged. Ha ma megszeged a titoktartási szabályt, a későbbiekben nagyon megbánhatod e tettedet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Még magadnak sem akarod bevallani, de kezdesz szerelemre gyúlni egy kolléga iránt. Előfordulhat azonban, hogy mindketten elkötelezettek vagytok már. Ha komollyá válik a dolog, akkor aztán minden borulhat. Ezt vedd számításba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: